Skip to main content
Wat maakt onze projecten uniek

BTW-recuperatie Onder € 250.000 Professioneel beheer In Brussel

Fjord RED

Maak kennis met onze visie

Fjord RED

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen.

In tegenstelling tot andere projectontwikkelaars, bekijken we bij Fjord RED elk project in de eerste plaats als uitbater. Met maar liefst 47 jaar ervaring in ons vak, maken we grondige studies van mogelijke omgevingen, analyseren waar er nood is aan een opwaardering en beginnen dan met een functioneel ontwerp.

Fjord RED, een toegevoegde waarde voor uw vastgoed.

Diverse investeringsmogelijkheden

Investeringstypes

Fjord RED biedt een diverse portefeuille aan stedelijke investeringsmogelijkheden. Dit afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. U kan bij ons ondermeer terecht voor klassieke appartementen, studentenkamers, hotelsuites, expatverblijven en rotatieparkings. Onze veelzijdige portfolio stelt ons in staat om de juiste investeringsmogelijkheid te koppelen aan de juiste investeerder. Dit gebeurt via een persoonlijke aanpak en gepersonaliseerde analyse van uw behoeften.

Mathieu Vancanneyt, zaakvoerder Fjord RED

Interview

Zaakvoerder

aan het woord

Mathieu Vancanneyt

Oprichter Fjord RED

Al van jongs af aan was het mijn doel om iets tastbaars te creëren of mee te helpen creëren. Volgens mij halen de meeste mensen voldoening uit het maken van iets, of dat nu een kast of een gebouw is. Iets scheppen, dat was mijn droom.

Ontdek de nieuwste blogartikels

Vastgoedblog

Updates en bedenkingen omtrent onze vastgoedaanbiedingen. Volg hier onze recentste nieuwsflow of bekijk het volledige overzicht.