Vanaf € 219.000

Mövenpick Brussels Airport

High-end hotelsuites met fitness, wellness, en premium restaurant bij NAVO en Brussels Airport
hotelkamer Mövenpick Brussels Airport

87,5% BTW recuperatie

Investeer in nieuwbouw met uniek fiscaal voordeel: slechts 2,62% BTW.

Unieke locatie voor een zakenhotel

Tussen Brussels Airport, NAVO en de nieuwste BREEAM kantoren.

100% zorgeloze investering

Professioneel beheer via Mövenpick onder franchise van Europese marktleider Accor.

Hoge vraag naar overnachtingen in de regio

Groeiende vraag naar high-end overnachtingen becijferd in de MKG studie.

Eigen geothermische installatie en ondergrondse laadinfrastructuur

Gebouw met eigen energiebronnen en laadinfrastructuur.

Hoogwaardige materialen voor een haalbare prijs

Mogelijkheden onder de 250.000 euro voor nieuwbouw.

Gratis infobrochure

Meer weten?

Graag meer info over dit overgebleven mogelijkheden, de werking en de opbrengsten? Vul dan nu het formulier in en ontvang een gratis infobrochure.

Download de gratis infobrochure Mövenpick Brussels Airport

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mövenpick Brussels Airport 's nachts

Mövenpick Brussels Airport

Het project

In het hart van Zaventem, tussen het NAVO-hoofdkwartier en The Corporate Village, wordt het nieuwste premium hotel van de wereldberoemde Accor-familie gebouwd. Het Mövenpick Brussels Airport hotel biedt niet alleen een spectaculair uitzicht op de omgeving maar is ook duidelijk afgelijnd voor passanten op de Brusselse ring. Met zijn unieke zichtlocatie en ‘gordijnengevel’ is dit een investeringsmogelijkheid die weldra als hotel ook gekend zal zijn in uw nabije kennissen en vriendenkring.

Het hotelproject bestaat uit 220 hotelkamers, een rooftop-restaurant en skylounge, fitness, wellness en vergaderzalen. Dankzij de surrealistische speelse architectuur en het gebruik van high-end materialen vormt dit hotel een ware meerwaarde voor Zaventem en haar omgeving.

8

Verdiepingen

220

Hotelkamers
Meer informatie

Ontdek Zaventem

Uitstekende locatie

Het Mövenpick Brussels Airport hotel bevindt zich op een unieke zichtlocatie in Zaventem. Het project is omringd door nieuwe kantoorontwikkelingen, multinationals en overheidsinstanties waaronder NAVO en het nieuwe hoofdkwartier van Defensie. Het biedt een antwoord op de grote vraag bij zakelijk cliënteel naar korte en middellange verblijven in het hoge segment. Het bestaande aanbod is momenteel zeer beperkt en vaak sterk verouderd.

Met de infrastructuurupdates aan de Brusselse ring, de aanleg van de luchthaventram – tegen 2029 – richting Brussel en de uitgebreide fietsautostrade biedt de locatie bovendien extra mogelijkheden voor toekomstige toeristische reizigers. Het hotel bevindt zich met andere woorden op een strategische toplocatie die bezetting wil verzekeren en waar business, toerisme en comfort elkaar ontmoeten.

Kaart Zaventem met de bedrijvenparken

NAVO

test

5 min

Hoofdkwartier van NAVO

Hoofdkwartier van Defensie

test

5 min

Hoofdkwartier van Defensie

GEM

test

5 min

GEM

Bedrijvenpark Pegasus

test

5 min

Bedrijvenpark Pegasus

Park 7 – 3M Bedrijvenpark

test

4 min

Park 7 – 3M Bedrijvenpark

The Cube

test

3 min

The Cube

Twin Square

test

3 min

Twin Square

The Wings

test

4 min

The Wings

PwC Campus

test

5 min

PwC Campus

Bedrijvenpark Keiberg

test

1 min

Bedrijvenpark Keiberg

Workways

test

1 min

Workways

Project X Ghelamco

test

2 min

Project X Ghelamco

Drie Linden Business Park

test

3 min

Drie Linden Business Park

Corporate Village

test

6 min

Corporate Village

Airport Business Center

test

6 min

Airport Business Center

Bedrijvenpark Ikaros

test

10 min

Bedrijvenpark Ikaros

Brixton Businesspark

test

12 min

Brixton Businesspark

The Meadow

test

12 min

Drie Linden Business Park

Heeft u interesse?

Meer weten over de verschillende mogelijkheden of een afspraak inplannen?

Binnen en buitenarchitectuur

Uniek design

Het design van Mövenpick Brussels Airport is een knipoog naar het Belgische surrealisme. Het speelse ontwerp van Buro Architectuur projecteerde de binnenkant op de facade door middel van wapperende betonnen gordijnen. De twee belangrijkste gevelgordijnen van wel 21 meter vrije hoogte zijn duidelijk zichtbaar voor alle passanten op de Brusselse ring, komende van Leuven richting luchthaven.  De betonnen gevelornamenten bieden het project een unieke uitstraling.

De ‘gordijnfacade’ wordt bekroond door een premium rooftoprestaurant op 26 meter hoogte. Vanaf hier geniet u van een panoramisch uitzicht op Brussels Airport, PwC, The Wings en de skyline van Brussel. Het surrealistische en speelse exterieur trekt zich vormelijk en inhoudelijk door in het interieur. Dit interieur werd gecreëerd door het bekroonde Belgische bureau We Want More. Subtiliteit zorgt voor een unieke en betoverende ervaring doorheen het hele hotel.

Bekende internationale merken

Accor en Mövenpick

Accor logo
Mövenpick logo

Accor is Europees marktleider op het gebied van hospitality. Wereldwijd zijn er momenteel 5.300 hotels gevestigd in meer dan 100 landen. De groep biedt een brede selectie van merken aan, waaronder Sofitel, Novotel, Pullman, Mercure en ibis. Accor telt wereldwijd meer dan 230.000 werknemers. Dankzij loyaliteitsprogramma’s genieten zakelijke reizigers en recurrente klanten bij Accor tal van voordelen bij een Mövenpick overnachting.

Mövenpick Hotels & Resorts, opgericht in 1948, belichaamt wereldwijde luxe in 4- en 5-sterren hotels en resorts. Met een nadruk op gastronomie, comfort, elegantie en verfijning bieden de premium Mövenpick hotels een ongeëvenaarde gastvrijheid. Mövenpick Brussels Airport voldoet zeker ook aan deze norm, waar luxe en comfort samenkomen voor een onvergetelijk verblijf.

Verschillende brands Accor

Onafhankelijk studiebureau

MKG studie

Fjord RED onderzoekt steeds grondig de haalbaarheid van elk nieuw project. Dit vaak in samenwerking met toonaangevende, onafhankelijke studiebureaus zoals MKG. Deze samenwerking waarborgt een objectieve beoordeling van het projectpotentieel. Hier bieden we een beknopt overzicht van de uitkomsten van deze analyses, inclusief gedetailleerde bevindingen van studiebureaus zoals MKG, RUP Keiberg en het masterplan van het Excelsiorlaan-project

MHG studie Rendabiliteit Mövenpick Brussels Airport

Heeft u interesse?

Meer weten over de verschillende mogelijkheden of een afspraak inplannen?