Vanaf € 242.000

Mövenpick Living

High-end expatverblijven nabij de Europese hoofdstad, NAVO en luchthaven
Ruime studio voor long stays Mövenpick Brussels Airport

Gratis infobrochure

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Vul dan nu het formulier in en ontvang een gratis infobrochure.

Brochure Mövenpick Living

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groot tekort aan expatverblijven in Brussel

143 internationale instellingen, 26.000 diplomaten, diverse hoofdzetels van multinationals

Geen problemen van klassieke verhuur

Geen risico op wanbetaling en onverwachte facturen voor schade

Ruime energie-efficiënte expatverblijven

Materialen met A+ slijtageweerstand en zelfstandig energiecircuit

Laatste project met BTW-recuperatie

Genieten van een uniek fiscaal voordeel bij aankoop

Zichtlocatie met vlotte verbinding

Vlakbij de Brusselse ring, luchthaventram en autolease

100% veilig en zorgeloos beheer

Professionele beheerder regelt alles van A tot Z

Mövenpick Brussels Airport 's nachts

Mövenpick Living

Het project

Mövenpick Living richt zich met 84 appartementen en studio’s op zakelijke langetermijnverblijven, ook wel long stays genoemd. De verblijven kunnen meegenieten van  diverse hoteldiensten. Dankzij een inhouse strijk en wasatelier, fitness, wellness, business lounge en restaurant worden de zakelijke gasten volledig ontzorgd tijdens hun verblijf.

Uit de MKG studie, die het potentieel van long stays in kaart bracht, blijkt een aanzienelijk tekort aan long stay expatverblijven in het premium segment. In samenspraak met Accor en de gemeente Zaventem wil Mövenpick Living dan ook deze behoefte invullen.

8

Verdiepingen

84

Expatverblijven
Meer informatie

Ontdek Zaventem

Uitstekende locatie

De locatie van het Mövenpick Living project is niet zomaar uitgekozen. Het project bevindt zich namelijk midden in een omgeving waar haar doelpubliek alom vertegenwoordigd is. De appartementen bevinden zich in een zakelijke omgeving tussen Brussels Airport, de NAVO, Defensie en tal van multinationals die er hun Europese hoofdzetel hebben.

Gelegen nabij de afrit Hector Henneaulaan aan de Brusselse ring, op 1.5 km van een station en op 400 meter van de toekomstige tramverbinding geniet het project een vlotte ontsluiting. Dit kan eveneens via de filevrijestrook waardoor je op 6 minuten in Brussels Airport staat.

Kaart Zaventem met de bedrijvenparken

NAVO

test

5 min

Hoofdkwartier van NAVO

Hoofdkwartier van Defensie

test

5 min

Hoofdkwartier van Defensie

GEM

test

5 min

GEM

Bedrijvenpark Pegasus

test

5 min

Bedrijvenpark Pegasus

Park 7 – 3M Bedrijvenpark

test

4 min

Park 7 – 3M Bedrijvenpark

The Cube

test

3 min

The Cube

Twin Square

test

3 min

Twin Square

The Wings

test

4 min

The Wings

PwC Campus

test

5 min

PwC Campus

Bedrijvenpark Keiberg

test

1 min

Bedrijvenpark Keiberg

Workways

test

1 min

Workways

Project X Ghelamco

test

2 min

Project X Ghelamco

Drie Linden Business Park

test

3 min

Drie Linden Business Park

Corporate Village

test

6 min

Corporate Village

Airport Business Center

test

6 min

Airport Business Center

Bedrijvenpark Ikaros

test

10 min

Bedrijvenpark Ikaros

Brixton Businesspark

test

12 min

Brixton Businesspark

The Meadow

test

12 min

Drie Linden Business Park

Onze toekomstige gasten

Bezoekersstromen

NAVO en Defensie

NAVO en Defensie hebben samen een bestand van meer dan 8500 vaste medewerkers. Mövenpick Living speelt hier dan ook zeker op in dankzij de onmiddellijke nabijheid van het project. De ruime en luxueuze verblijven zijn dan ook perfect geschikt voor hogere kaders, die op middellange termijn ergens willen verblijven en een hoogstaande service en hoteldiensten willen krijgen.

Luchthavencrews en groepen

Heel wat stakeholders zoals Lufthansa, Fly Emirates en Qatar Airways zijn bekend met de kwaliteit van Mövenpick. Dankzij het diverse aanbod van ‘short stay’ & ‘long stay’ verblijven en faciliteiten als een restaurant, fitness, wellness en crew lounge, voldoet Mövenpick aan alle eisen om het luchthavenpersoneel in de watten te leggen. Hoewel Mövenpick Living nog niet officieel opende is er op dit moment al vraag naar overnachtingen voor crews.

Multinationals en Eurocraten

In de Europese hoofdstad zijn er dagelijks tal van belangenorganisaties aan het werk. Multinationals geven al jarenlang de voorkeur aan de Brusselse noordrand voor hun zakelijke activiteiten. Dit omwille van de fiscaal meer gunstige bouwtarieven. Deze trend zet zich verder naar de toekomst met maar liefst 274.000 m2 geplande kantoorontwikkeling. Met een unieke conferentieruimte voor 120 personen, die opsplitsbaar is in 6 verschillende flexibele compartimenten, heeft het hotel een extra troefkaart in handen.

Particulieren

Voor toeristen die een vroege vlucht geboekt hebben en graag stressvrij in de buurt van de luchthaven willen verblijven, is de welbekende ‘Park-Sleep- Fly’ formule ideaal. Een ander type hotelgasten binnen deze categorie zijn reizigers op doorreis, die op Brussels Airport een tussenstop maken. Daarbovenop zijn er jaar na jaar steeds meer toeristen die een bezoek brengen aan de middeleeuwse, Belgische stadscentra.

Grondplan studio Mövenpick Living

Grondplan

De inrichting

Deze luxueuze en ruime expatverblijven zijn gelegen tussen Brussels Airport en de NAVO. De appartementen in Mövenpick Living hebben een aparte slaapkamer met kingsize bed, een ingerichte kitchenette, een ruime leefruimte en een badkamer met aparte douche en bad. Deze verblijven worden op korte termijn verhuurd aan expats, multinationals en internationale overheidsinstanties.

Heeft u interesse?

Meer weten over de verschillende mogelijkheden of een afspraak inplannen?

Binnen en buitenarchitectuur

Uniek design

Het ontwerp van Mövenpick Brussels Airport omarmt de artistieke flair van het Belgische surrealisme. Buro Architectuur heeft met speelsheid de binnenkant op de gevel geprojecteerd via bewegende betonnen gordijnen. De twee voornaamste gevelgordijnen, indrukwekkend met een hoogte van 21 meter, vangen onmiddellijk de aandacht van passanten op de Brusselse ring van Leuven naar de luchthaven.

De betonnen gevelornamenten geven het project een uniek karakter, terwijl het premium rooftoprestaurant op 26 meter hoogte een adembenemend uitzicht biedt op Brussels Airport, PwC, The Wings en de Brusselse skyline. De surrealistische en speelse esthetiek strekt zich naadloos uit van buiten naar binnen. Het interieur, ontworpen door het gerenommeerde Belgische bureau We Want More, biedt een subtiel en betoverend verblijf in het hele hotel.

Bekende internationale merken

Accor en Mövenpick

Accor logo
Mövenpick logo

Accor, als Europese marktleider in de hospitality-sector, bezit wereldwijd meer dan 5.300 hotels en resorts in 100 landen. Met een uitgebreide reeks merken, waaronder Sofitel, Novotel, Pullman, Mercure en ibis, heeft de groep een internationale aanwezigheid. Accor telt wereldwijd meer dan 230.000 werknemers. Zakelijke reizigers en trouwe klanten genieten van diverse voordelen bij Mövenpick dankzij de loyaliteitsprogramma’s van Accor.

Mövenpick Hotels & Resorts, opgericht in 1948, staat symbool voor wereldwijde luxe in 4- en 5-sterren hotels en resorts. Met veel elegantie en verfijning bieden de premium Mövenpick hotels een ongeëvenaarde gastvrijheid. Mövenpick Brussels Airport beantwoordt zeker aan deze standaard, waar luxe en comfort samensmelten voor een onvergetelijk verblijf.

Verschillende brands Accor

Onafhankelijk studiebureau

MKG studie

Fjord RED voert een grondige haalbaarheidsanalyse uit voor elk nieuw project, vaak in samenwerking met vooraanstaande, onafhankelijke studiebureaus zoals MKG. Deze samenwerking waarborgt een objectieve beoordeling van het projectpotentieel. Hier presenteren we een beknopt overzicht van de resultaten van deze analyses, inclusief gedetailleerde bevindingen van studiebureaus zoals MKG, RUP Keiberg en het masterplan van het Excelsiorlaan-project.

MHG studie Rendabiliteit Mövenpick Brussels Airport

Heeft u interesse?

Meer weten over de verschillende mogelijkheden of een afspraak inplannen?