Skip to main content

Gratis whitepaper

Meer weten over investeren in hotelvastgoed?

In deze whitepaper krijg u antwoorden op de 6 meestgestelde vragen over investeren in hotelvastgoed. U leert er hoe zo’n investering precies verloopt, op welke locatie je het best investeert en hoe zo’n investering precies beheerd wordt.

whitepaper 6 meest gestelde vragen bij een investering in hotelvastgoed

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hotelvastgoed als uitstekend alternatief

Veel investeerders wegen een investering in hotelvastgoed af ten opzichte van een klassieke vastgoedinvestering zoals een woning of appartement voor verhuur. Beide zijn waardevaste, interessante vastgoedinvestering. Waar zit dan voornamelijk het verschil?

  • Investeren in hotelkamers of hotelvastgoed staat algemeen gekend als een zorgeloos alternatief.  Als eigenaar moet u zich niet bezig houden met de verhuur, het beheer en het onderhoud van uw vastgoed.
  • Vermijden van klassieke huurproblemen of huurdervingen: U zal nooit last hebben van wanbetaling, leegstand of schadekosten bij een investering in hotelvastgoed.
  • Interessante verhuuropbrengsten: Aangezien u verhuurt op korte termijn bij een hotel, liggen de verhuurprijzen ook een heel stuk hoger.
  • Mogelijkheid tot BTW-recuperatie: Uniek in België: bij een investering in hotelkamers is er zelfs als particulier een mogelijkheid om uw BTW grotendeels te recupereren. Op deze manier spaart u duizenden euro’s uit.

Hotelvastgoed

Mövenpick Brussels Airport

Vanaf € 219.000

Expatverblijven

Mövenpick Living – Zaventem

Vanaf € 242.000