Skip to main content

Gratis whitepaper studentenvastgoed

Meer weten over investeren in studentenvastgoed?

In deze whitepaper ontdekt u de meestgestelde vragen over investeren in studentenvastgoed en waarom het een uitstekende vastgoedinvestering is. Je komt er meer te weten over de voordelen van dit type vastgoed, het zorgeloze aspect van zo’n investering, de financiële mogelijkheden en de potentiële opbrengsten.

whitepaper 6 meest gestelde vragen bij een investering in hotelvastgoed

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van studentenhuisvestiging ten opzichte van klassiek vastgoed

 

Een investering in studentenvastgoed biedt verschillende voordelen ten opzichte van klassiek vastgoed.

  • Allereerst is de vraag naar studentenhuisvesting doorgaans consistent en stabiel, aangezien er jaarlijks een grote instroom van studenten is, vooral in steden met gerenommeerde onderwijsinstellingen. Dit zorgt voor een continue vraag naar verhuurruimtes, waardoor investeerders een betrouwbare inkomstenstroom kunnen genereren.
  • Daarnaast vereist studentenhuisvesting vaak minder initiële investeringen in vergelijking met traditioneel residentieel vastgoed, waardoor het een aantrekkelijke optie kan zijn voor beginnende investeerders.
  • Een investering in studentenvastgoed is een 100% zorgeloze investering. Je hoeft zelf niets te doen en het is niet tijdrovend aangezien er een professionele uitbater aanwezig is die alles voor u regelt. Dit in tegenstelling tot klassiek vastgoed waar zelf alles moet doen.
  • Bovendien bieden studenten vaak flexibele huurperiodes, waardoor er minder risico is op leegstand.
  • Ten slotte kunnen investeerders profiteren van hogere huurrendementen in vergelijking met reguliere huurwoningen, omdat studenten bereid zijn om hogere prijzen te betalen voor accommodaties dicht bij hun onderwijsinstellingen.

Deze factoren maken investeren in studentenvastgoed een aantrekkelijke en lucratieve optie voor vastgoedbeleggers.

 

Studentenstudio’s

Ontdek BXLKot

Vanaf € 167.500