Skip to main content
Fjord REDGeen onderdeel van een categorie

Dierenasiel Sint Hubertus te Aalst krijgt € 5500 van Fjord RED

Goed doel Fjord RED

Op woensdag 21 september waren we te gast bij Dierenasiel Sint Hubertus te Aalst om een cheque van 5.500 euro te overhandigen. Het geschonken bedrag is bedoeld om de goede werking van het dierenasiel verder te kunnen zetten en nog meer uit te bouwen, mee te investeren in de hoge kosten van dierenarts. Denk bijvoorbeeld aan een medische check-up, castratie of sterilisaties te betalen.

Vanaf de start van het jaar heeft Fjord RED toegezegd om per verkochte eenheid in de nieuwe rotatieparking ‘P21′ en het toekomstige Mövenpick Brussels Airport-hotel een vastgesteld bedrag te schenken aan een organisatie die z’n steentje bijdraagt in onze maatschappij. Via medewerker Artour en zijn vriendin Joy Anckaer en hun groot dierenhart, kwamen we terecht bij het dierenasiel ‘Sint Hubertus’ in Aalst. Artour en Joy geven bij hun thuis al een tijdelijke verblijfplaats voor sommige dieren. Katjes die met de papfles opgevoed moeten worden, katten die een operatie meegemaakt hebben en nog moeten herstellen of gewoon wegens de grote drukte in het asiel. De dieren zijn welkom bij Artour en Joy.

Fjord RED vond het intussen meer dan tijd om de cheque te overhandigen. Zeker in het huidige tijdskader met de steeds hoger oplopende energiekosten, kan het dierenasiel een steuntje in de rug gebruiken.

Meer weten over Mövenpick Brussels Airport?

Neem dan een kijkje op de projectpagina

MEER INFORMATIE

Leave a Reply