Skip to main content
HotelinvesteringenInvesteren

Investeren in een hotelkamer en de hotelkamer zelf gebruiken.

Interieur hotelkamer Mövenpick Brussels Airport

Zaventem is een gekende toplocatie. Verzadigd met zakelijk toerisme, dichtbij de NAVO en omringd door de zeven grootste Belgische bedrijfsparken met een cluster aan multinationals. Op een steenworp van Brussels Airport wordt een architecturaal prestigeproject, het hotel met de gordijnen, door Fjord RED gebouwd.

Op de projectsite vinden we naast een kenmerkende gevel een vernieuwende ondergrondse parking. Reeds in 2019 werd hier gekozen voor de kaart van een zo energieonafhankelijke constructie te trekken. Klaar voor de 21ste eeuw en dus uitgerust met een hoogwaardige brandveiligheid en een kwantiteit aan elektrische laadpalen. Boven deze geavanceerde rotatieparking zal zich een splinterhotel bevinden. Dit complex beslaat 220 eenheden waaronder zowel high end kamers en long stay luxesuites. Op de 9de étage genieten we van een prachtig open vergezicht vanuit het restaurant en de kolommenvrije seminarieruimtes. Dit allemaal in de Brusselse periferie, op enkele kilometers van NAVO en de internationale luchthaven Brussels Airport. Een uitstekende investering, maar wist u dat u uw ook hotelkamer zelf kan gebruiken?

Mövenpick beeld polygon 1

Hotelvastgoed, uw hotelkamer zelf gebruiken en een extra inkomen

Hotelvastgoed is behalve een zorgeloze vastgoedinvestering ook een eigendom waar men op jaarbasis gedurende 45 dagen zelf gebruik van kan maken. Wanneer men er niet is, wordt deze verhuurd door een professionele uitbater. Deze uitbater verhuurd onder de vlag van de grootste Europese hotelgroep Accor. Op die manier wordt jouw kamer steeds verhuurd aan de beste prijs, om u te beschermen tegen de hoge inflatie en u als investeerder van een zo goed mogelijk extra inkomen te voorzien.

Gebruik maken van je eigen hotelkamer

Van verschillende klanten hebben wij al mogen vernemen dat zij het eigen gebruik zien als een grote troef van de investering. Zo geeft een groot deel van de klanten aan dat zij interesse hebben om ook af en toe zelf te overnachten, alvorens ze vanop Brussels Airport vertrekken naar hun volgende reis- of werkbestemming. Op die manier verliezen ze minder tijd, is een vroegere vlucht mogelijk zonder stress, kunnen ze genieten van een goed ontbijt en kunnen ze zelfs gebruik maken van een goedkopere parkeerplaats dankzij de ‘Park-Sleep-Fly’-formule in samenwerking met Parking 21, onder het hotel. Zo weet je dat je je wagen steeds veilig en zonder zorgen kunt achterlaten vlakbij het hotel.

Investeren in hotelvastgoed met een vennootschap of bedrijf én uw hotelkamer zelf gebruiken

Een hotelinvestering te Mövenpick Brussels Airport is naast particuliere investeerders vooral erg gegeerd bij bedrijven of vennootschappen.

Vennootschappen kiezen enerzijds voor de investering om kapitaal te herbeleggen. Anderzijds wensen zij een vastgoedinvestering te doen die 100% afschrijfbaar is. Hou er rekening mee dat het grondaandeel bij een vastgoedinvestering met een vennootschap dit niet is, en dus ook niet in kosten te brengen is voor een vennootschap. Door te investeren in hotelkamers, kunnen de professionelen hun budget maximaal gebruiken en zo het maximale rendement uit hun herbelegging halen. Ook bij Mövenpick Brussels Airport is dit mogelijk, gezien de constructiewaarde voor de volle 100% ingebracht en afgeschreven kan worden op 30 jaar.

Anderzijds zijn er ook bedrijven uit de regio van Zaventem, Machelen en Diegem, die instappen in het hotelproject omdat ze 45 nachten per jaar kunnen genieten van eigen gebruik. Tijdens deze 45 nachten kan er personeel van de eigen firma of onderneming blijven slapen in dit luchthavenhotel, of kunnen de overnachtingen geboekt worden voor internationale gasten of expats die tijdelijk in het land verblijven voor hun werk. Op die manier wordt er een extra voordeel gekregen, bovenop de zorgeloze uitbating en de extra opbrengsten.

Heb je zelf ook interesse in het aankopen van een hotelkamer in Mövenpick Brussels Airport voor zelf gebruik van te maken, eerder als bedrijfsaankoop of om een extra inkomen te genereren? Download dan hier vrijblijvend de brochure van Mövenpick Brussels Airport en kom snel meer te weten.

Meer weten over Mövenpick Brussels Airport?

Neem dan een kijkje op de projectpagina

MEER INFORMATIE

Leave a Reply