Skip to main content
FinancieelInvesterenVennootschap

Investeren in vastgoed vanuit vennootschap

Investeren in vastgoed blijft een fascinerend en veelbesproken onderwerp voor zowel individuele investeerders als bedrijven. Het nemen van de beslissing om te investeren in onroerend goed kan een aanzienlijke impact hebben op de financiële strategieën en belastingverplichtingen van u als investeerder. Voor veel bedrijfsleiders is het aantrekkelijk om dat te doen via hun vennootschap.

Het investeren in vastgoed met een vennootschap biedt diverse voordelen, zoals het optimaliseren van fiscale strategieën en het benutten van stilstaand kapitaal. Bovendien kunnen bedrijven door die aanpak extra inkomsten genereren en kosten op een doordachte manier beheren, wat resulteert in een lagere belastingdruk. Een ander belangrijk voordeel is dat de verhuurinkomsten van het vastgoed binnen de vennootschap blijven, waardoor het risico wordt vermeden dat die inkomsten de privé beroepsinkomsten overschrijden en daardoor zwaarder belast worden.

Download de whitepaper, voor meer informatie!

Investeren in vastgoed via een vennootschap biedt tal van voordelen en kan een slimme zet zijn voor wie op zoek is naar stabiele en lucratieve investeringen. Onze uitgebreide whitepaper gaat dieper in op dat onderwerp en biedt waardevolle inzichten om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. We belichten niet alleen de fiscale implicaties, maar ook de niet-fiscale motieven en recente ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Wilt u meer weten over hoe u optimaal kunt profiteren van vastgoedbeleggingen via een vennootschap? Download dan nu onze uitgebreide whitepaper en krijg toegang tot essentiële informatie en strategische inzichten die uw investeringsbeslissingen naar een hoger niveau tillen.

Maak vandaag nog de stap naar succesvolle vastgoedinvesteringen en ontdek hoe u uw opbrengst kunt maximaliseren terwijl u bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Meer weten over investeren in vastgoed met een vennootschap?

Neem dan een kijkje op onderstaande pagina

MEER INFORMATIE