Skip to main content
Mövenpick Brussel AirportWerfupdate

Werfupdate Mövenpick Brussels Airport

Hotel Mövenpick Brussels

De gevel:

Een esthetisch meesterwerk

Een van de meest opvallende aspecten van de huidige bouwfase is de bekleding van de gevel van het gebouw. Deze gevel draagt niet alleen bij aan de esthetische vormgeving van het project, maar de betonnen gordijnen dienen ook als een blikvanger voor iedereen die het hotel nadert. Momenteel zijn de gevelpannelen aan de zijde van de Brusselse ring intussen geplaatst. de afwerking aan de zijkant van de ruwbouw is volop bezig.

Gevelelementen Mövenpick Brussels Airport
Unieke architectuur Mövenpick Brussels Airport

Naast de gevelbekleding wordt er nog aan allerlei andere fases van het project gewerkt. Een kort overzicht van de werfupdate van Mövenpick Brussels Airport

1. Het dak

Het dak van het hotel krijgt momenteel speciale aandacht om ervoor te zorgen dat het gebouw goed beschermd is tegen de elementen. Dit is essentieel om de duurzaamheid en levensduur van het gebouw te waarborgen.

2. Plaatsing van ramen

Op zowel de begane grond als de 8e verdieping werken we momenteel aan de plaatsing van ramen om optimaal licht en een prachtig uitzicht te garanderen. De begane grond en eerste verdieping heeft al enkele ramen, die de eerste indruk van het hotel weerspiegelen.

3. Plaatsen van binnenwanden

Op de 6e en 7e verdieping zijn we druk bezig met het plaatsen van binnenwanden om de ruimtes functioneel en efficiënt in te delen. Deze aanpassingen zullen bijdragen aan het comfort en de bruikbaarheid van het hotel.

4. De technieken

De technische aspecten van het gebouw, zoals elektrische systemen, loodgieterswerk en verwarming, worden grondig aangepakt op de 1e, 2e en 3e verdieping. Alles wordt geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat het hotel vlot en efficiënt kan functioneren.

Werfupdate Mövenpick Brussels Airport met Mathieu Vancanneyt

Een persoonlijke, uitgebreide update van de zaakvoerder

In de onderstaande video brengt Mathieu Vancanneyt, de zaakvoerder van Fjord RED, je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen bij Mövenpick Brussels Airport en Parking 21. Hij deelt details over de installatie van gordijnenpanelen, de opbouw van de gevel en biedt een exclusief kijkje in de ruime 1-slaapkamer suites. Ontdek ook waarom het rooftoprestaurant het pronkstuk van het project wordt en hoe deze parkeerplaats de meeste elektrische laadpalen in de regio zal hebben.

Meer weten over Mövenpick Brussels Airport?

Neem dan een kijkje op de projectpagina

MEER INFORMATIE

Leave a Reply