Skip to main content
Mövenpick Brussel AirportWerfupdate

Update bouw van Mövenpick Brussels Airport

Werfupdate

De bouw van Mövenpick Brussels Airport gaat goed vooruit!

Op dit moment bevindt de bouw van Mövenpick Brussels Airport zich in een fase, waarbij verschillende aspecten gelijktijdig worden aangepakt. Ten eerste wordt er hard gewerkt aan de ruwbouw van de 8e verdieping.

Daarnaast zijn op de lagere verdiepingen de isolatiewerkzaamheden en het plaatsen van gevelpanelen in volle gang. Dit draagt bij aan de energie-efficiëntie en esthetiek van het gebouw. Door hoogwaardige isolatiematerialen te gebruiken, wordt het thermisch comfort geoptimaliseerd. Het plaatsen van de gevelpanelen geeft het gebouw een moderne en verzorgde uitstraling. Op het gelijkvloers van het project zijn de ramen momenteel in installatie.

 

Terwijl de voortgang op de hogere verdiepingen wordt gemaakt, is het team ook druk bezig met het plaatsen van binnenmuren op verdiepingen 1 tot 4. Deze binnenmuren zullen de verschillende ruimtes en kamers definiëren en een optimale indeling van de ruimte mogelijk maken.

Wat betreft de technische installaties, is het team momenteel bezig met het leggen van leidingen. Ook wordt de aanleg van de elektriciteitsvoorziening opgestart, wat essentieel is voor de werking van het gebouw.

 

Volg zeker verder de volgende updates van Mövenpick Brussels Airport op via deze website. Zo blijft u tevens op de hoogte van de opening van dit splinternieuwe hotel in de luchthavenzone van Brussels Airport.

Meer weten over Mövenpick Brussels Airport?

Neem dan een kijkje op de projectpagina

MEER INFORMATIE

Leave a Reply