Skip to main content
InvesterenMövenpick Brussel Airport

De locatie van Mövenpick, Keiberg, ideaal om te investeren in vastgoed

Keiberg, een uitstekende locatie om te investeren in vastgoed

De locatie van een investering, van cruciaal belang.

Keiberg, de locatie van Mövenpick, ligt eigenlijk op een absolute toplocatie vlak naast de Brusselse ring. Op vlak van bereikbaarheid ben je op minder dan 15 minuten verwijderd van het centrum van Brussel en slechts op enkele minuten verwijderd van Brussels Airport.

Als tweede grote voordeel biedt de Keiberg, dat we voornamelijk kennen als een verouderd bedrijventerrein uit de jaren ’80 met vooral laagbouw, dat het zal worden omgetoverd tot een schitterende site met voornamelijk hoogbouw, doorwaadbaar groen, parkzone en waterelement. Op deze manier zal het zich naar de toekomst begeven al een schitterende zone die heel aangenaam is om in te werken.

Momenteel zijn er al drie grote werken aanwezig. Enerzijds de verbreding van de brug aan de Hector Henneaulaan om het gemotoriseerd verkeer gemakkelijk toe te laten in Keiberg. Daarnaast wordt de tramverbinding van Brussel tot Brussels Airport doorgetrokken, alsook de fietsautostrade van Brussel tot Leuven. Op die manier hebben veel grote bedrijven, naast ons, de mogelijkheden van Keiberg ingezien. Denk maar aan de groep Ghelamco of de groep Besix.

Meer weten over de locatie van Mövenpick en waarom Keiberg net zo’n interessante plaats is? Ontdek het op de projectpagina.

Meer weten over Mövenpick Brussels Airport?

Neem dan een kijkje op de projectpagina

MEER INFORMATIE

Leave a Reply