Skip to main content
Fjord RED

Maak kennis met Fjord RED

Fjord RED

Maak kennis met Fjord RED. Vastberaden om het ontwikkelen van vastgoedprojecten op een andere manier te gaan benaderen dan de traditionele denkwijze. De missie en visie van het bedrijf is wat hen onderscheid van hun concurrenten. Zoveel mogelijk vastgoedprojecten ontwikkelen met een zo groot mogelijk winstmarge is hier niet aan de orde. Fjord RED zal zich vooral focussen op het uitbouwen van duurzame projecten met kwalitatieve materialen op zo samen met de klant op een ethisch verantwoorde manier te investeren in vastgoed.

“Fjord RED zorgt steeds voor een toegevoegde waarde aan uw vastgoed”

Wanneer we dieper gaan kijken naar de missie en visie van het bedrijf, merken we dat er een aantal fundamentele begrippen zijn die meermaals naar voor geschoven worden. Zo ziet Fjord RED vastgoed als een gebruiksproduct dat ze willen aanbieden als een dienst. Verder ligt de focus ook op het realiseren van een meerwaarde voor de omgeving waar het project gesitueerd is. Dit alles gaat het bedrijf gaan combineren met een tijdloze uitstraling en een focus op lange termijn.

Fjord RED is ontstaan uit een samenwerking tussen Mathieu Vancanneyt, die reeds geruime tijd ervaring opgedaan heeft in de sector, en Joachim Debucquoy, die decennialange ervaring kan voorleggen in de ontwikkeling en de uitbating van vastgoed. Deze laatste heeft intussen een rijke ervaring en kennis opgebouwd in de uitbating van hotels en vakantieverblijven.

Vastgoed aanbieden als een dienst

Zoals eerder al gezegd is geweest, is het de bedoeling dat Fjord RED afstand neemt van de traditionele kijk van de vastgoedmarkt. Vastgoed wordt binnen dit bedrijf gezien als een gebruiksproduct dat aangeleverd wordt als een dienst. Dit zowel naar investeerders als naar gebruikers toe. Investeerders willen in een zo goed mogelijk project investeren, terwijl gebruikers moeten kunnen genieten van een zorgeloos en onvergetelijk verblijf. Fjord wil deze noden van zijn investeerders tegemoetkomen door gebruik te maken van duurzame en kwalitatieve materialen, projecten op toplocaties aan te bieden en een goede uitbating en service te voorzien. Ten opzichte van de gebruikers zal Fjord RED ervoor zorgen dat gebruikers kunnen genieten van de faciliteiten van het gebouw en de omgeving.

“Vastgoed is een gebruiksproduct dat moeten worden aangeleverd als een dienst”

Meerwaarde bieden aan de omgeving

Om deze kernwaarde beter te begrijpen, moet er een opsplitsing gemaakt worden tussen 2 belangrijke woorden. Enerzijds zal het begrip ‘inbreiding’ een grote rol spelen bij het nastreven van deze doelstelling. Hiermee wordt er bedoeld dat er geen nieuwe gronden aangesneden worden, maar dat bestaande locaties kwalitatief worden opgewaardeerd. Fjord RED gaat met andere woorden gronden gaan recycleren en deze een tweede leven gaan inblazen.

Anderzijds vormt ook het begrip ‘circulair bouwen’ en onmisbaar onderdeel van deze doelstelling. Hiermee wordt bedoeld dat Fjord RED projecten zal bouwen die zich kunnen aanpassen aan het toekomstige vraag en aanbod van de markt. Hierdoor zal het mogelijk zijn om projecten zonder een al te grote kost een andere, al dan niet tijdelijke, bestemming te geven.

Over het algemeen zullen projecten volledig opgaan in de omgeving en kringen waarin ze worden gebouwd. Zo zullen de projecten niet schreeuwerig zijn, maar eerder stijlvol, elegant en tijdloos. Dit zowel op functioneel als architecturaal vlak.

Tijdloos

Het is bij Fjord RED niet de bedoeling om met hun projecten in te spelen op de laatste nieuwe trends op de vastgoedmarkt. Het bedrijf wil zich eerder als een tijdloze speler gaan profileren met de nadruk op de lange termijn. Om dit te realiseren gaat Fjord RED gebruik maken van duurzame en kwalitatieve materialen in combinatie met zachte kleuren die nooit uit de mode raken. Een investering in vastgoed is tenslotte ook een lange termijn investering en geen speculatief gegeven.

Meer weten over Mövenpick Brussels Airport?

Neem dan een kijkje op de projectpagina

MEER INFORMATIE

Leave a Reply