Skip to main content
ArchitectuurGeen onderdeel van een categorieMövenpick Brussel Airport

Maak kennis met We Want More, de Belgische interieurstudio.

Mövenpick Brussels Airport Zaventem inkomhal

Voor de inrichting van het Mövenpick Brussels Airport hotelproject heeft Fjord RED gekozen om samen te werken met dé interieurstudio van België. De inrichting van het hotel is een cruciale stap in de ontwikkeling van dit project. Mövenpick hotels staan er namelijk om bekend om altijd zeer aantrekkelijke en luxueuze interieurs te hebben. Deze sluiten volledig aan bij het lokale aspect van het land waarin het hotel zich bevindt. Ook hier heeft Fjord RED de opdracht gegeven aan We Want More om hiermee rekening te houden.

In onderstaande video krijgt u een beter inzicht in wie We Want More is, waar hun naam vandaan komt en nog veel meer!

Waarom We Want More?

Er zijn verschillende redenen waarom Fjord RED gekozen heeft om een samenwerking aan te gaan met We Want More.

Een eerste belangrijke reden is het lokale aspect van het bedrijf. Het is een 100% Belgische onderneming. Dit sluit volledig aan bij de kernwaarden van Fjord RED, waarin men streeft om als Belgische onderneming bij te dragen aan de lokale economie. Zo is er bij de ontwikkeling gewerkt met een Belgische architect, zal de bouwcoördinatie door een Belgische adviesbureau gebeuren en zullen er vooral Belgische materialen gebruikt worden. Nu is er voor de inrichting dus ook gekozen om samen te werken met een Belgische interieur design studio.

Een tweede belangrijke reden is de ervaring die de studio reeds heeft opgebouwd in het inrichten van hospitality projecten. We Want More heeft in het verleden al de inrichting gedaan van enkele bekende hotels in België, waaronder Château de Vignée en ibis Brussels Centre Châtelain. Deze ervaring is cruciaal. Bij de inrichting van een hotel zijn er heel wat belangrijke zaken waarmee rekening moet gehouden worden. Dit om de ervaring voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken, maar ook om de efficiëntie in het gebruik van ruimte en personeel te maximaliseren. Een concreet voorbeeld hiervan is de bar en de receptie. Deze zal in elkaar overlopen, zodat er slechts een personeelslid aanwezig hoeft te zijn om beide te bedienen op de minder drukke momenten.

ibis brussels ChatelainChateau

 

 

 

 

 

 

 

Een laatste reden waarom Fjord RED voor een samenwerking met We Want More heeft gekozen is hun hele reeks aan awards die het bedrijf reeds verzameld heeft. Dit toont aan dat deze studio goed weet waar ze mee bezig is en de beste in hun vak zijn. De combinatie van de drie bovenstaande redenen heeft de doorslag gegeven voor Fjord RED om een samenwerking met We Want More aan te gaan voor de inrichting van Mövenpick Brussels Airport.‍

Leave a Reply