Skip to main content
Fjord REDGeen onderdeel van een categorie

Ziggu, het klantenportaal voor een duidelijke en transparante samenwerking.

Een duidelijke en transparante samenwerking

Bij Fjord hebben we steeds het visier staan op een duurzame samenwerking op lange termijn met onze klanten. Om dit te verwezenlijken, mochten we sinds kort starten met ‘Ziggu’. Het nieuwe klantenportaal dat sinds vorige maand in gebruik is gegaan. Dankzij dit klantenportaal kunnen onze eigenaars van Parking 21 en Mövenpick Brussels Airport hun aankoop en project van op de eerste rij meevolgen. Zo zullen ze de vorderingen van de werken kunnen opvolgen, hebben ze direct een contactpersoon bij de back-office van Fjord RED en vinden ze alle relevante informatie zoals aankoopdocumenten, een FAQ en andere updates in één oogopslag terug. Ook na de oplevering van Parking 21 en Mövenpick Brussels Airport zal het klantenportaal dienst blijven doen om onze klanten op de hoogte te houden van de exploitatie van hun vastgoed.

Klantenportaal Ziggu

Login klantenportaal Ziggu

Wat is Ziggu?

U kan Ziggu zien als een persoonlijke online omgeving van de klant. Het is een eerste contactpunt tussen Fjord RED en de klant. Hierin kan alle relevante informatie betreffende hun aankoop teruggevonden worden, kunnen ze zaken afhandelen, vragen stellen en nog veel meer.

Wanneer u uw eigen omgeving opent, dan ziet u een nieuwsoverzicht met de laatste updates van uw project. Een update van de werken, een virtuele tourvan het gebouw of foto’s van een event zijn slecht een paar voorbeelden van water in het nieuwsoverzicht kan verschijnen. Dankzij de tijdslijn in het nieuwsoverzicht krijgt u een duidelijk overzicht van wat er de laatste weken en maanden juist gebeurd is. Ziggu is zo opgebouwd dat het uiterst nuttig is tijdens de bouw én tijdens de uitbating van het vastgoed.

Momenteel wordt Ziggu vooral door de grootste spelers op de vastgoedmarkt gebruikt. Zo zijn Alysee, Unibricks, Alides, Besix RED en Dumobil reeds klant. 

Een snelle, efficiënte communicatie met klanten.

“De reden waarom er gekozen werd om een klantenportaal te gebruiken is zeer eenvoudig. Het is voor de klanten de snelste, meest efficiënte manier om te communiceren. Vaak komen er doorheen het traject nog enkele kleine vragen naar boven. Via Ziggu kunnen we deze zeer gemakkelijk beantwoorden, en blijven de gesprekken behouden in het persoonlijke overzicht van de klant.” Aan het woord is Katrien Willaert. Zij zal instaan voor het eerste contact met de klanten via Ziggu en kreeg intussen enkele demo’s over het gebruik ervan.

Katrien Klantenbegeleiding

“Voor de klant is het uiteraard ook een hele verbetering. Na hun aankoop krijgt de klant een login tot een heel gebruiksvriendelijk portaal, waar alle relevante informatie omtrent de aankoop verzameld staat. We bezorgen hem ook steeds een duidelijke handleiding. Op die manier loopt de kennismaking met het klantenportaal vlot.Alles wat gevonden moet worden, bevindt zich nu in een centrale online omgeving. Zo ziet de klant alle documenten betreffende de aankoop op een centrale plaats. Op die manier hoeft de klant niet steeds op zoek te gaan. Alles staat nu gebundeld.”

Het gemak en de gebruiksvriendelijk van het platform zal ongetwijfeld zorgen voor een betere samenwerking. Met Fjord RED staan we voor duurzaamheid. Dit willen we graag weerspiegelen in de samenwerking met onze klanten. Het nieuwe klantenportaal zal ongetwijfeld zijn steentje bijdragen in deze samenwerking.

Leave a Reply